Oferta corporate si meciuri private
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Oferta corporate si meciuri private

Airsoft este alternativa mai realista si mai curata decat paintball. Este un joc de echipa menit sa imite mai fidel tactici si misiuni militare. Este atat de fidel jocul, incat este folosit pentru sesiuni de antrenament a fortelor politiei sau armatei!

 Airsoft este un joc sportiv onorabil în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice și tactici militare reale.  La jocul de Airsoft se folosesc bile din material plastic ca muniție, 

blogpost-search-and-destroy-gillette-airsoft.jpg

având o masă între 0,2 g și 0,62 g.  Pentru mulți jucători, airsoft-ul reprezintă mai mult decât un hobby; este o dorință de aventură, manifestată într-un joc ce nu cunoaște limite în materie de arme airsoft și scenarii cu tentă militară. Jocul se bazeaza pe un cod al onoarei. Daca ai fost lovit, o sa iesi din joc. Tu singurel, pentru ca stii ca asta este lucrul onorabil si nu vrei sa trisezi.

115,00 lei

96,64 lei Fara TVA

Ridicare personala sau livrare in 1-3 zile, in functie de curier
check In stoc

Te invitam sa lupti alaturi de colegii tai impotriva sau impreuna cu noi. Noi suntem o echipa formata din 26 puscasi cu experienta, angajati MAI, MAPN sau din alte structuri ce se ocupa cu PAZA si APARAREA, pregatiti oricand sa iti explice regulile jocului, tactica si sa lucreze impreuna cu voi la strategia de joc.

milsim-forest-airsoft-game-1024x573.jpg

Provocarea ce ti-o lansam astazi este de a te inrola la distractie si adrenalina !

DEAIRSOFT.RO iti pregateste urmatoarele meciuri de airsoft cu 5 strategii separate ce le poti derula in cele 3-5 ore de activitate :

 

   Captureaza steagul

   Transporta VIP-ul

   Captureaza baza adversa

   Plaseaza / dezamorseaza bomba

   Last man standing

In cadrul acestui program asiguram :

   Arme performate de airsoft, “tunate”

   Munitie de joc (bile , cate 600 buc. / jucator)

   Ochelari de protectie si siguranta

   Masca de fata

   5 ore de adrenalina continua, fair play, dinamism si respect

   Stratetgii si training efectuate de membrii clubului nostru, angajati MAI, MAPN sau din alte structuri ce se ocupa cu PAZA si APARAREA , voluntari in cadrul clubului nostru.

   Cel mai dinamic, tactic si strategic teren de joc din tara, in care ai toate formele de peisaj si relief. 

AirsoftSlider-1024x512-jpg.png

Tu, ca jucator trebuie sa ai cu tine :

   Echipament de joc (salopeta, pantaloni de camouflage sau sport, vesta sau geaca, caciula sau sapca)

   Inca 10-40 colegi, minim, cu care sa formezi o echipa ce sa se inscrie la meci

   Buna dispozitie, pofta de viata si respect pentru regulile jocului

Airsoft este un hobby sau o varianta de team building numai buna pentru cei care vor sa imite lupta militara intr-un mod cat mai realist sau sa se relaxeze si sa faca miscare intensa si sa traiasca ore minunate pline de adrenalina. 

Airsoft  iti ingaduie mult mai multa libertate decat un meci de paintball care trebuie sa se termine rapid si murdar. In cazul arisoft-ului, planurile sunt mai importante, strategiile sunt de lunga durata. Poti sa pierzi zile intregi, cu prietenii, in padure, pana cand cineva se poate declara invingator. Of course you realise... this means war.

milsim-group-military-simulation-1024x700.jpg

Airsoft-ul  iti creaza o legatura mai stransa, mai solida, bazata pe incredere si respect alaturi de colegi si prieteni, datorita factorului necesar de cooperare si colaborare din cadrul misiunilor ce ti le pregatim .

Oferta are ca baza de calcul / jucator suma de 115 lei in care sunt incluse pentru fiecare jucator :

 • Arma performata
 • 600 bile pentru joc
 • Echipament de protectie (ochelari, masca de fata + body armour (pt. fete))
 • Diploma
 • Poze si filmari profesionale
 • Cupa / trofeu pentru echipa castigatoare
 • Un snack la pauza de meci (apa sau ceai si 2 hot-dog calzi ori un sandwich)
 • 3-4 ore de adrenalina, team spirit si sudoare !

deairsoft_28_10_2023 501_1.jpg

 

Te asteptam sa iti confimi prezenta saptamanal pana in ziua de Miercuri ora 18 pentru a participa Sambata /Duminica urmatoare la meci.   Poti juca cu colegii tai in cadrul activitatii organizate de firma / tembuilding sau te poti inrola la meciurile publice ce le organizam fregvent.

 

 

DEAIRSOFT.RO

Informatii, contact si confirmari

Telefonic la 0722550897

Email : QMSLOYD@GMAIL.COM

999 Produse

Politica de retur

Condiţiile generale de returnare se aplica numai clientilor persoane fizice:

 • Produsele achiziţionate la distantă se pot returna conform O.U. 34/2014.
 • Acestea vor fi returnate în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, exceptând prima comandă la care suportăm costul de transport în cazul înlocuirii produselor cu altele de cel puțin aceeași valoare.
 • Vă recomandăm să notați numărul AWB pentru a putea urmări coletul. Vânzătorul va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 de zile de la data receptionării acestora.
 • Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
 • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, zgârieturi, lovituri, ciobituri, şocuri, modificări sau consumabile desigilate (pungi de bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, gume hop-up, etc.)
 • Vânzătorul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului:   "Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor."
 • Produsele primite defecte: Dacă produsele returnate sunt defecte sau au vicii de fabricaţie, fac obiectul garanţiei specifice fiecărui produs în parte.

Procedură de returnare a produselor:

 1. Scrieti-ne pe watsapp 0722550897
 2. Specificati numarul de comanda si seria facturii pentru identificarea.
 3. Dupa confirmarea dispecerului urmati pasii indicati de acesta, conversatiile vor fi pastrate si salvate pentru evidenta statusului
 4. Trimiteţi coletul la adresa: str. Dr. Liviu Gabor nr 4, Timisoara, Cod postal: 300323, jud. Timis; Destinatar: DEAIRSOFT.RO   tel 0722550897

NOTĂ: Vă recomandăm returnarea coletelor prin Urgent Cargus sau FanCourier. Nu trimiteți coletele ramburs (ACESTEA VOR FI REFUZATE), produsele trebuie verificate înainte de returnarea banilor în contul dvs.

Serviciu de Pick-up

Puteţi opta pentru această metodă, dacă doriţi ca firma de curierat să ridice direct de la adresa dvs coletul. Costul acestui serviciu este de 29.75 lei. Acest serviciu NU trebuie plătit la curier. Costul de 29.75 lei se reţine din totalul sumei care trebuie returnate, sau se adaugă pe următoarea factură. 

Serviciul de Pick-up se realizează prin firma de curierat Cargus. NU se poate programa ridicarea coletului. 

 1. Scrieti-ne pe watsapp 0722550897
 2. Specificati numarul de comanda si seria facturii pentru identificarea.
 3. Dupa confirmarea dispecerului urmati pasii indicati de acesta, conversatiile vor fi pastrate si salvate pentru evidenta statusului
 4. Trimiteţi coletul la adresa: str. Dr. Liviu Gabor nr 4, Timisoara, Cod postal: 300323, jud. Timis; Destinatar: DEAIRSOFT.RO tel 0722550897

Instrucţiuni de ambalare a produselor:

 • Includeţi toate accesoriile originale ale produsului returnat.
 • Notaţi numărul de comanda pe colet astfel încât să putem identifica mai repede coletul dvs.
 • NU lipiţi cu bandă adezivă (scotch) pe cutia produselor!
 • NU scrieţi pe cutia produselor cu pix, cariocă, etc!
 • Ambalaţi cutiile originale în hârtie de împachetat sau folie de plastic.

Descarca-ti si citeste certificatul de garantie inainte de achizitie, este obligatia ta sa te documentezi. CERTIFICAT DE GARANTIE DIGITAL

S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)
99 alte produse in aceeasi categorie: