Pusca electrica SA-C09 CORE™ Carbina - Tan (maro desert)
zoom_out_map

Pusca electrica SA-C09 CORE™ Carbina - Tan (maro desert)

Replica carabinei SA-C09 CORE™

Specna Arms satisface așteptările clienților prezintă linia CORE™ - o serie unică de replici care introduce o nouă calitate pe piață.

Prețul atractiv combinat cu sistemul inovator de înlocuire a arcurilor și materialele de înaltă calitate fac această serie atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați de airsoft.

Corpul, slider-ul impreuna cu carcasa bateriei marite de tip SF , precum și mânerul sunt realizate din plastic polimer ranforsat cu fibre de nailon.

Alte componente, cum ar fi de ex. țeava, RIS-ul frontal, supresorul de flacără, mânerul de reîncărcare mărit au fost realizate din metal (toate șuruburile, știfturile, fereastra de evacuare și încuietoarea manechinică sunt din oțel). Au fost aplicate marcaje și numărul de serie pe corpul armei.

Pușca a fost foarte bine montată, utilizatorul nu va experimenta niciun joc între părțile inferioare și superioare ale țevii.

Folosirea unui corp din plastic ușor a permis o reducere a greutății, făcându-l ideal pentru jocuri dinamice sau milslim lungi.

În plus, armătura cu fibră de sticlă face corpul mai durabil decât corpurile din polimer și metal.

1.100,00 lei

924,37 lei Fara TVA

Ridicare personala sau livrare in 1-3 zile, in functie de curier
notifications_active Ultimele produse in stoc

Replica folosește sistemul de schimbare rapidă a arcului, ESA™. Acest lucru permite ajustarea rapidă și eficientă a puterii replicii la condițiile așteptate pe terenul de joc fără a fi nevoie de acces la un atelier sau la o serie de unelte specializate - pur și simplu deșurubați ghidajul patului pentru a schimba arcul fără a fi nevoie să trageți scoateți sau dezasamblați gearbox-ul (mecanismul intern).

Avantajele sistemului ESA™ sunt greu de supraestimat. Acest sistem garantează utilizatorului posibilități considerabile și o mare libertate. Sistemul ESA™ permite timp minim pentru înlocuirea arcului principal și astfel pentru a adapta viteza de tragere a replicii in joc, astfel încât să garanteze un compromis ideal între eficiența tragerii și siguranța personală și a celorlalți jucători.

Replica a fost complet adaptată pentru a funcționa cu baterii de tip LiPo și LiFe. Cu o viteză inițială de tragere la ~380 FPS garantată de arcul principal preinstalat, replica este perfect potrivită pentru operațiuni cu rază medie. De asemenea, este inclus un arc de tip M90, care permite ca viteza inițială să fie redusă la ~310 FPS, făcând astfel replica perfect potrivită pentru operațiuni pe rază scurtă sau în interior.

Gearbox-ul (mecanismul intern) are rulmenți de 8 milimetri și angrenajele din oțel. Sistemul este asigurat de patru clichete anti-invers. Pistonul ușor din plastic din policarbonat este prevăzut cu o dinti de oțel complet pentru a-și crește rezistența. De asemenea, folosește un cilindru tip 0 și un  tragaci din oțel, precum și o cameră rotativă de precizie. Rezistența pieselor îi permite să funcționeze cu arcuri M140.

Camera Rotary Hop-Up fin lucrată se potrivește perfect cu țeava de înaltă calitate de 6,03 mm de precizie. Utilizarea unei tevi de precizie are un efect pozitiv asupra intervalului și acurateței replicii. Este important să rețineți să folosiți muniție de 6 mm de înaltă calitate.

Replica este echipată cu o șină RIS de 22 mm, un set de șine RIS față și un pat reglabil. Pe șina superioară RIS a fost montat un vizor pliabil, care nu interferează cu dispozitivele optoelectronice de vizare. Datorită patului cu textură anti-alunecare, este posibilă ajustarea lungimii replicii la construcția și preferințele trăgătorului.

Suprimatorul de flacără standard este montat pe un filet stânga de 14 milimetri, ceea ce face posibilă atașarea unui supresor de sunet în locul său.

Setul include o magazie S-MAG hi-cap cu o capacitate de pana la 380 de bile. S-MAG este o magazie exclusivă din polimeri proiectată de Specna Arms.

Remarcabil pentru textura sa distinctivă compusă din siglele Specna Arms. S-mag asigură alimentarea cu bile fără probleme, chiar și la ROF ridicat.Pachetul include:

 • Magazia S-Mag Hi-Cap
 • certificat QC
 • Manual de Instruire
 • Replica
 • Arc suplimentar M90

Setul nu include bateria si nici incarcatorul

REPUSE17
Nou
1 Obiect

Politica de retur

Condiţiile generale de returnare se aplica numai clientilor persoane fizice:

 • Produsele achiziţionate la distantă se pot returna conform O.U. 34/2014.
 • Acestea vor fi returnate în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, exceptând prima comandă la care suportăm costul de transport în cazul înlocuirii produselor cu altele de cel puțin aceeași valoare.
 • Vă recomandăm să notați numărul AWB pentru a putea urmări coletul. Vânzătorul va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 de zile de la data receptionării acestora.
 • Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
 • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, zgârieturi, lovituri, ciobituri, şocuri, modificări sau consumabile desigilate (pungi de bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, gume hop-up, etc.)
 • Vânzătorul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului:   "Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor."
 • Produsele primite defecte: Dacă produsele returnate sunt defecte sau au vicii de fabricaţie, fac obiectul garanţiei specifice fiecărui produs în parte.

Procedură de returnare a produselor:

 1. Scrieti-ne pe watsapp 0722550897
 2. Specificati numarul de comanda si seria facturii pentru identificarea.
 3. Dupa confirmarea dispecerului urmati pasii indicati de acesta, conversatiile vor fi pastrate si salvate pentru evidenta statusului
 4. Trimiteţi coletul la adresa: str. Dr. Liviu Gabor nr 4, Timisoara, Cod postal: 300323, jud. Timis; Destinatar: DEAIRSOFT.RO   tel 0722550897

NOTĂ: Vă recomandăm returnarea coletelor prin Urgent Cargus sau FanCourier. Nu trimiteți coletele ramburs (ACESTEA VOR FI REFUZATE), produsele trebuie verificate înainte de returnarea banilor în contul dvs.

Serviciu de Pick-up

Puteţi opta pentru această metodă, dacă doriţi ca firma de curierat să ridice direct de la adresa dvs coletul. Costul acestui serviciu este de 29.75 lei. Acest serviciu NU trebuie plătit la curier. Costul de 29.75 lei se reţine din totalul sumei care trebuie returnate, sau se adaugă pe următoarea factură. 

Serviciul de Pick-up se realizează prin firma de curierat Cargus. NU se poate programa ridicarea coletului. 

 1. Scrieti-ne pe watsapp 0722550897
 2. Specificati numarul de comanda si seria facturii pentru identificarea.
 3. Dupa confirmarea dispecerului urmati pasii indicati de acesta, conversatiile vor fi pastrate si salvate pentru evidenta statusului
 4. Trimiteţi coletul la adresa: str. Dr. Liviu Gabor nr 4, Timisoara, Cod postal: 300323, jud. Timis; Destinatar: DEAIRSOFT.RO tel 0722550897

Instrucţiuni de ambalare a produselor:

 • Includeţi toate accesoriile originale ale produsului returnat.
 • Notaţi numărul de comanda pe colet astfel încât să putem identifica mai repede coletul dvs.
 • NU lipiţi cu bandă adezivă (scotch) pe cutia produselor!
 • NU scrieţi pe cutia produselor cu pix, cariocă, etc!
 • Ambalaţi cutiile originale în hârtie de împachetat sau folie de plastic.

Descarca-ti si citeste certificatul de garantie inainte de achizitie, este obligatia ta sa te documentezi. CERTIFICAT DE GARANTIE DIGITAL

S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)
99 alte produse in aceeasi categorie: