Acumulator LIPO 11.1 V 1450 mAh 30C Tamya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Acumulator LIPO 11.1 V 1450 mAh 30C Tamya

 • ACUMULATOR LI-PO
 • 11.1V x 1450mAh
 • MODEL STICK
 • RATA DE DESCARCARE 30C
 • LUNGIME 115mm
 • LATIME 15mm
 • GROSIME 20mm
 • GREUTATE 70g
 • MUFA DE CONECTARE TAMYA

135,00 lei

113,45 lei Fara TVA

Ridicare personala sau livrare in 1-3 zile, in functie de curier
check In stoc

Este esențial să vă amintiți să nu descărcați un pachet LiPo la un nivel mai mic de 3 V per celulă și să nu supraîncărcați peste 4,2 V per celulă.

Un alt avantaj al pachetelor LiPo este un procent mic de autodescărcare. Un pachet nefolosit va pierde aproximativ 3 - 5% din energie pe lună.

Este important să acordați atenție unui pachet neutilizat, deoarece există riscul ca, ca urmare a neutilizarii pe o perioadă prelungită de timp, să poată fi descărcat sub valoarea minimă acceptabilă (3 V per celulă) și să apară reacții chimice accidentale. , care duc la o deteriorare a proprietăților pachetului inclusiv o deteriorare permanentă și, în cazuri extreme, un incendiu.

Un pachet LiPo nefolosit ar trebui să fie încărcat în medie la 70%.

Utilizat corespunzător, un pachet LiPo are o perioadă de exploatare de 500 - 700 de cicluri în medie. Un factor important este temperatura în care pot funcționa pachetele LiPo. Spre deosebire de alte baterii, celulele LiPo funcționează bine la temperaturi scăzute. Cu toate acestea, ar trebui să fie încărcate la temperatura camerei. Pentru a menține starea bună a bateriilor LiPo este necesar să utilizati un balancer în timpul încărcării cu mufa de balancing, pe care îl au majoritatea acumulatorilor LiPo (un încărcător LiPo bun are un balancer încorporat).

Acumulatorii LI-PO si incarcatoarele de acumulatori beneficiaza doar de garantia de pornire

Nou
13 Produse

Politica de retur

Condiţiile generale de returnare se aplica numai clientilor persoane fizice:

 • Produsele achiziţionate la distantă se pot returna conform O.U. 34/2014.
 • Acestea vor fi returnate în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, exceptând prima comandă la care suportăm costul de transport în cazul înlocuirii produselor cu altele de cel puțin aceeași valoare.
 • Vă recomandăm să notați numărul AWB pentru a putea urmări coletul. Vânzătorul va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 de zile de la data receptionării acestora.
 • Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
 • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, zgârieturi, lovituri, ciobituri, şocuri, modificări sau consumabile desigilate (pungi de bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, gume hop-up, etc.)
 • Vânzătorul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului:   "Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor."
 • Produsele primite defecte: Dacă produsele returnate sunt defecte sau au vicii de fabricaţie, fac obiectul garanţiei specifice fiecărui produs în parte.

Procedură de returnare a produselor:

 1. Scrieti-ne pe watsapp 0722550897
 2. Specificati numarul de comanda si seria facturii pentru identificarea.
 3. Dupa confirmarea dispecerului urmati pasii indicati de acesta, conversatiile vor fi pastrate si salvate pentru evidenta statusului
 4. Trimiteţi coletul la adresa: str. Dr. Liviu Gabor nr 4, Timisoara, Cod postal: 300323, jud. Timis; Destinatar: DEAIRSOFT.RO   tel 0722550897

NOTĂ: Vă recomandăm returnarea coletelor prin Urgent Cargus sau FanCourier. Nu trimiteți coletele ramburs (ACESTEA VOR FI REFUZATE), produsele trebuie verificate înainte de returnarea banilor în contul dvs.

Serviciu de Pick-up

Puteţi opta pentru această metodă, dacă doriţi ca firma de curierat să ridice direct de la adresa dvs coletul. Costul acestui serviciu este de 29.75 lei. Acest serviciu NU trebuie plătit la curier. Costul de 29.75 lei se reţine din totalul sumei care trebuie returnate, sau se adaugă pe următoarea factură. 

Serviciul de Pick-up se realizează prin firma de curierat Cargus. NU se poate programa ridicarea coletului. 

 1. Scrieti-ne pe watsapp 0722550897
 2. Specificati numarul de comanda si seria facturii pentru identificarea.
 3. Dupa confirmarea dispecerului urmati pasii indicati de acesta, conversatiile vor fi pastrate si salvate pentru evidenta statusului
 4. Trimiteţi coletul la adresa: str. Dr. Liviu Gabor nr 4, Timisoara, Cod postal: 300323, jud. Timis; Destinatar: DEAIRSOFT.RO tel 0722550897

Instrucţiuni de ambalare a produselor:

 • Includeţi toate accesoriile originale ale produsului returnat.
 • Notaţi numărul de comanda pe colet astfel încât să putem identifica mai repede coletul dvs.
 • NU lipiţi cu bandă adezivă (scotch) pe cutia produselor!
 • NU scrieţi pe cutia produselor cu pix, cariocă, etc!
 • Ambalaţi cutiile originale în hârtie de împachetat sau folie de plastic.

Descarca-ti si citeste certificatul de garantie inainte de achizitie, este obligatia ta sa te documentezi. CERTIFICAT DE GARANTIE DIGITAL

S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)
99 alte produse in aceeasi categorie: