Certificat de Garantie

S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L.

C.U.I. : RO 43331776     Telefon : 0722550897

Email qmsloyd@gmail.com

Adresa: Timisoara, Strada Alexandru Odobescu nr 50 ap 1

 

CERTIFICAT DE GARANTIE

Va multumim ca ati ales produsele noastre si dorim sa va transmitem ca achizitia dumneavoastra reprezinta pentru noi cel mai mare privilegiu acordat.

Replicile de airsoft nu necesita autorizatie conf. Legii 295/2004 si pot fi achizitionate numai de persoane peste 18 ani.

Produsele comercializate de QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L.  NU sunt pentru uzul minorilor.  Nu lasati copiii nesupravegheati sa le utilizeze!  Pericol de raniri grave.

ELEMENTE DE IDENTIFICARE A PRODUSELOR PENTRU CARE SE OFERA GARANTIE

Producator

Cod

Denumire produs

Termen de garantie

 

 

 

 

 TERMEN DE GARANTIE

Termenul de garantie al produsului achizitionat este specificat intr-un tabel asemanator cu cel de mai sus si incepe cu data cumpararii, inscrisa pe factura fiscala/bonul fiscal de cumparare.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia comerciala din Romania. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect si copie dupa factura fiscala sau bonul fiscal. In cazul in care produsele ajung neinsotite de unul dintre aceste documente, produsele sunt puse clientului la dispozitie, la depozitul Comerciantului, iar in cazul in care nu sunt preluate in termen de 30 zile de la data returnarii, vor fi distruse.

Garantia se acorda pentru 30 zile calendaristice de la data cumpararii produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective sau in tabelul de mai jos.

Produsele care urmeaza a fi schimbate / returnate in perioada de garantie se trimit insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate de catre CUMPARATOR, urmand ca S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare / montare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea prealabila a unui reprezentant al S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate / vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare, a utilizat / manevrat aparatul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Pentru produsele achizitionate direct din magazin, termenul de returnare este de 2 zile lucratoare, in aceleasi conditii prezentate mai sus.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L.

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

·         Contravaloarea transportului produselor catre firma S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. va fi suportata de client;

·         Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie / produs ori cu urme de lovituri )

·         In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;

·         Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.

·         In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.

Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Unitatea de service pentru produsele neconforme se afla la adresa: S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. Telefon : 0722550897  Adresa: Timisoara, Strada Alexandru Odobescu nr 50 ap 1 Problemele legate de garantia produsului vor fi rezolvate numai la aceasta adresa, de catre personalul acreditat.

S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. ofera garantie pentru produsele destinate a fi folosite in conditii normale, conform indicatiilor de utilizare.

Nu se acorda garantie pentru defectiuni cauzate de uzura normala a produsului; furtul; folosirea de baterii, surse de alimentare sau alte accesorii decat cele aprobate de catre producator; decolorarea/ uzura produsului sau a unei parti componente in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de caldura sau in urma contactului cu apa; deteriorari ale produsului in urma unor calamitati; curatarea cu materiale neadecvate; interventia/modificare/repararea facuta de catre persoane neautorizate; manipularea/ instalarea/ punerea in functiune / depozitarea in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat; defecte aparute ca urmare a erorilor de montaj, topirea, arderea, spargerea, zgarierea, ciobirea, indoirea, aruncarea sau taierea materialului de fabricatie si orice alta interventie mecanica sau chimica asupra produsului. Inainte de utilizarea produselor de airsoft va recomandam sa consultati si aveti in vedere manualul de instructiuni pentru produsele achizionate.

De asemenea, va informam ca mentinerea capsulei de CO2 in interiorul incarcatorului de munitie pentru o perioada indelungata duce la deformarea garniturilor. Va recomandam scoaterea capsulei din incarcator in maxim 48 de ore si ungerea garniturilor cu ulei siliconic special pentru intretinerea replicilor de airsoft. In ceea ce priveste acumulatorii replicilor electrice de airsoft, trebuie sa aveti in vedere compatibilitatea voltajului dintre acumulatorul replicii dvs. si incarcatorul acestuia. Din impartirea tensiunii acumulatorului la cea a incarcatorului de acumulator rezulta numarul de ore de incarcare pentru acumulator. Aceasta regula este valabila pentru incarcatoarele ce nu sunt prevazute cu detectia terminarii incarcarii. In cazul in care nu sunt respectate instructiunile de utilizare/intretinere a produselor acestea nu vor face obiectul garantiei.

IN ATENTIA UTILIZATORILOR 

Produsele de airsoft comercializate de catre S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L. nu sunt destinate a fi folosite ca arme si de aceea nu trebuie folosite in acest scop.

O posibila ranire aparuta in timpul utilizarii, exonereaza producatorul si furnizorul S.C. QUALITY MANAGEMENT AND SERVICES BY LOYD S.R.L.  de orice vina, acesta fiind un risc pe care clientii si-l asuma odata cu achizitionarea produsului.

Detalii legate de garantia acordata de DEAIRSOFT.ro

Arme Airsoft pe Arc

                            30 zile

Arme Airsoft Full Metal pe Gaz/CO2, Electrice, Arc

                             6 luni

Arme Airsoft din ABS pe Gaz/CO2, Electrice

                             30 zile

Incarcatoare

                             30 zile

Accesoriile incluse din pachetele armelor

                              0

Dispozitive optice airsoft

                              6 luni

Optica Sportiva

                              3 ani

Electrosocuri, Ceasuri

                              2 ani

Imbracaminte, Incaltaminte, Echipament tactic, Echipament Outdoor, Autoaparare

                             30 zile

Cadouri

                             30 zile