0.32

0.32

La reducere!
Bile 0.32g Specna Arms EDGE™ Precision BBs - 1kg - albe
In stoc
BB-uri de precizie Specna Arms EDGE™

BB-uri de precizie marca Specna Arms® din seria profesională EDGE™. Oferta sa larga include muniție de cea mai înaltă calitate pentru replici de airsoft, fabricată de adevărați experți în domeniul BB-urilor de precizie - marca taiwaneză BLS.

Diametrul BB-ului este de 5,95 mm (+/- 0,005 mm), iar diferențele de greutate ale BB individuale nu depășesc 0,01 g. Ca urmare, BB-urile din seria EDGE™ vor fi perfecte pentru replicile reglate echipate cu tevi de precizie.

Fiecare BB este lustruit cu grijă până la un luciu ridicat în etapa finală a procesării. Apoi sunt acoperite cu un strat special de teflon care reduce frecarea pentru a asigura o cooperare fără probleme cu tevi de precizie. Acest lucru face ca BB să funcționeze mai bine cu apasare Hop-Up.

Datorită controlului deplin al procesului de fabricație, rezultatul final este un BB perfect sferic, fără imperfecțiuni. Centrul de greutate bine distribuit, combinat cu lipsa bulelor de aer din interiorul BB, permit o repetabilitate excelentă a loviturilor.
78,00 lei